15. februarja, 2022

Plačilo je omogočeno tudi v kriptovalutah

OD-P kriptovalute
Rate this post

Kriptovalute ali digitalne valute nove generacije postajajo čedalje bolj del našega vsakdana, saj se vsakodnevno uporabljajo za plačilo različnih nakupov, storitev ter predstavljajo valuto prihodnosti….

Ker plačevanje s kriptovalutami še nikoli ni bilo hitrejše, enostavnejše in varnejše smo se v Odvetniški družbi Pirc o.p. d.o.o. odločili za sprejemanje transakcij v kriptovalutah. Za ta razlog smo se določili zaradi vsakodnevne prepletenost našega strokovnega dela s svetovanjem, izobraževanjem in drugimi pravnimi storitvami v povezavi s področjem kripto sveta in obdavčitvijo kriptovalut.

Za izvajanje transakcij s kriptovalutami uporabljamo platformo GoCrypto., ki je globalna shema za plačevanje s kriptovalutami in s katero delujemo v svetu kriptovalut.

Plačilo je omogočeno tudi v kriptovalutah

Katere kriptovalute sprejemamo?

Našo odvetniško pisarno lahko najdete na seznamu trgovcev s sistemom GoCrypto na interaktivnem zemljevidu lokacij.

Na trgu se ustvarja vedno več digitalnih sredstev in do danes poznamo številne kriptovalute, med katerimi so ene bolj množično uporabljene in prepoznavne kot druge.

V Odvetniški družbi Pirc o.p. d.o.o. lahko trenutno plačujete z naslednjimi kriptovalutami: Bitcoin, Bitcoin cash in Etherum

Katero kripto denarnico lahko uporabim?

Vse GoCrypto lokacije sprejemajo denarnice  Elly Wallet,  Bitcoin.com Wallet in Binance Pay.

Navodila za uporabo v video obliki dostopna na: Tutorials – GoCrypto WebSite 

 

Povezane teme: Uncategorized, Virtualno premoženje

Vprašajte nas

Kontakt